Wednesday, March 2, 2011

Merit Raju "Hingele pai"


Nurusin endale selle raamatu sünnipäevaks. Juba esimese peatüki järel tundub, et kõik me, naised, võiksime selle endale öökapi-piibliks võtta :) Seal on nii mõnusalt segiläbi pudruretseptid, joogaharjutuste pildid, päevikusissekanded ja hingematvad loodusfotod. Usun, et kirjutan edasi lugedes siia sellest raamatust veel mitu korda.

2 comments:

  1. "Kuna minul ja paljudel teistel ka on asjd täpselt ette nähtud ja välja mõeldud ja valmis kujutletud, siis asjade teisiti minemisel tundub, et ma olen pettunud, sest mingi teine asi juhtus. Olen hoolikalt harjutanud end hardalt uskuma, et kõik on hea. Ja kuna seda on vahel ikkagi päris raske uskuda, siis ma olen enda jaoks sulgudes juurde mõelnud, et "küll ma saan kunagi hiljem teada, milleks"."

    ReplyDelete
  2. "See, mida me saame teha ja kogeda, tuleb meie ellu kas planeerituna või juhuslikult. Ja mingeid asju me otsustame juhuslikult mingil hetkel lihtsalt proovida ning hiljem saame aru, et sellest sai alguse väga suur elupööre. See oli meie intuitsioon, millele tol hetkel kuuletusime."

    ReplyDelete